MAN lastbil och buss felkoder diagnostik app

Ibland är problemet på ett fordon stort, ibland är problemet litet och snabbt löst. Om du har denna Android/iPhone/macOS-applikation med dig kommer du alltid att veta hur allvarligt ditt problem är.

Skaffa app Detalj Detalj

Man felkoder med illustration

Vad är MAN-felkodslistan?

Varje problem på MAN-fordon diagnostiseras på instrumentpanelen med hjälp av en lampa och en kod. En varningslampa indikerar en grupp fel, medan en felkod ger den korrekta innebörden av problemet. MAN felkodslista är en samling av all data med den exakta innebörden av varje enskild felkod. När du har innebörden av en MAN-felkoder kan du snabbt diagnostisera varje lastbils- eller bussfel.

Din mästare på vägen - MAN-fel

Din mästare på vägen - MAN-fel Den första och enda mobilapplikationen för MAN lastbilar och bussar (inklusive Neoplan) på en mobiltelefon inklusive alla falutkoder, definitioner och förkortningar. Skriv felkod i appens sökfält FFR 00647 och hitta problem eller exempel: EDC 03779-01, sök 03779 eller EDC 03779 (-01 extra tagg betyder att du har i appen): Rälstryck: Högt läckage på grund av kvantitetskompensation. Ange i sökning: FFR - Fordonshanteringsdator

Alla felkoder i en app

Alla felkoder i en app Extremt lätt att använda. Du skriver bara in kodfelet i sökningen och du får genast innebörden. Exempel: Om din MAN lastbil visar fel EDC 04591, ange i app 04591.

Inget behov av partiella .pdf-listor

Inget behov av partiella .pdf-listor Efter att ha installerat den här appen kan du använda den överallt utan internetanslutning.

Plattformsbild

Hur upptäcker man en MAN-lastbilsdiagnos?

Ta reda på vilken komponent ditt kodfel tillhör. Sök sedan efter en felkod i programmet. När du har hittat felet lägger du till taggen som finns i applikationen.

Huawei AppGallery

EDC, EBS, FFR, ZBR och alla andra felkoder på mobilappen

Mobilappen MAN Truck Code Errors, Fault Codes är en pålitlig och säker plattform för varje förare/ägare av MAN-lastbil som har en digital instrumentpanel. När du får kodfel visas på din lastbils instrumentbräda (MAN TGA, TGX, TGM, TGL, TGS), med denna app kommer du omedelbart att kunna: ta reda på vad kodfelet betyder och lära dig allt om den potentiella defekten. Denna app kan hjälpa dig att hitta felmedel och lösa vissa defekter själv eller hjälpa dig att välja att fortsätta köra utan risk fram till första servicen eller destinationen. Exempel FFR-diagnostik: FFR 00647 - Fläktkoppling (Du måste byta fläktkoppling eller kanske trasig ledning på solenoiden för kraftuttag).

20 000+ felkoder

20 000+ felkoder

Över 20 000 MAN-felkoder med exakt definition av problem.

Kundsupport

Kundsupport

Om din felkod inte finns i databasen kan du skicka ett meddelande till oss så hittar vi en lösning.

Dynamisk utveckling

Dynamisk utveckling

Din feedback kan implementeras i vår applikation.

Vårt lag!

Idé, erfarenhet och kunskap omsatt till ett användbart verktyg.

Industriell IoT, sensorprogrammering, fysiker, utvecklare, innovatör
Misho M. Petković
Misho M. Petković
Founder, CEO, developer
LKW Service, 20 års erfarenhet, lastbilselektronik, trimning, optimering.
Peđa Lalović
Peđa Lalović
CO-Founder

Hålla kontakten

Kontakta oss gärna